Oudercontact

Contacten met ouders

Goede contacten met ouders vinden wij erg belangrijk. Daarom is er tijdens het brengen van uw kind gelegenheid voor een kopje koffie of thee. Uw kind heeft dan de gelegenheid om te wennen en u en onze leidsters kunnen een rustige overdracht hebben.Wij stellen het op prijs als u belangrijke gebeurtenissen die het kind heeft meegemaakt of waar het mee te maken gaat krijgen met ons deelt.

Mondeling contact tijdens het ophalen van kinderen wordt gewaardeerd. Het is prettig als ouders hier rekening mee houden. U kunt te allen tijde ook met vragen bij uw leidster of de leidinggevenden terecht. Als wij de eerste periode goed met u overleggen, verloopt de wenperiode voor uw kind meestal zonder problemen. 

Naast de korte contactmomenten tijdens het brengen en halen van de kinderen hebben we ook een digitaal schriftje waarin het verloop van de dag in het kort wordt bijgehouden. Daarnaast wordt het slaap-/voedingsschema in het schriftje gezet voor de kinderen onder een jaar. 

Als u naast de contactmomenten tijdens het brengen en halen behoefte heeft aan een individueel gesprek met betrekking tot de opvang van uw kind is dat vanzelfsprekend altijd in te plannen. Wij zullen van onze kant ook om een gesprek vragen als daar aanleiding toe mocht zijn.

Wij doen onze uiterste best om ouders tevreden te stellen, maar dit kunnen wij uiteraard niet zonder uw medewerking en stellen uw mening, suggesties en/of opmerkingen dan ook erg op prijs. Hiermee kunnen wij onze kwaliteit en zorg verbeteren. 

Peuterbrief

In onze peuterbrief wordt u regelmatig op de hoogte gehouden van alle nieuwe wetenswaardigheden en ontwikkelingen rondom De Peuterboerderij en haar bewoners. Het is daarom van belang dat beide ouders de peuterbrief lezen en dat nieuwe ontwikkelingen en veranderingen ook gezien worden.

Ook de informatie op de website is van belang om te weten voor ouders. Alle informatie die er voor u en uw kind toe doet, staat omschreven op de website. Heeft u toch nog informatie nodig die u mist dan horen wij dit graag van u.

 

Oudercontact

 De Peuterboerderij

Woudegge 7
3959 BH Overberg
Tel: 0343 - 482 012

W: kinderopvang-depeuterboerderij.nl
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ouderlogin

 

 Het Borghonk

De Hokhorst 4
3927 GX Renswoude
Tel: 0318 - 251 801

W: hetborghonk.nl
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

button slotje gesloten